Tickets / Team opgeven

VF 2017 Artiesten_01


Onze tickets zijn te verkrijgen via Events 4 Christ.


Tarieven Volleyfest 2017

Festivalticket : € 25,- in de voorverkoop via events4christ.nl, €30,- bij de kassa*. Kinderen t/m 11 jaar €10,- in de voorverkoop. Met een festivalticket heb je toegang tot het hele festival, alle concerten en kan je deelnemen aan het volleybaltoernooi. Tevens is overnachten hiermee het hele festival gratis. 

*de online kaartverkoop via events4christ sluit op vrijdag 8 september om 13:00 uur. Vanaf dat moment zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa!

Dagkaart vrijdag: €7.50 Deze geeft toegang tot het festival en het kampvuurconcert op vrijdag 8 september. Dagkaarten zijn te verkrijgen bij de kassa.

Dagkaart zaterdag: €7.50 Deze geeft toegang tot het festival op zaterdag 9 september tot 19:00 uur. Deze geeft geen toegang tot het Volleyfestconcert op zaterdagavond. Dagkaarten zijn te verkrijgen bij de kassa.

Ticket muziekfestival: €10,-  in de voorverkoop via events4christ.nl, €15,- bij de kassa*.  Deze  ticket geeft toegang tot het muziekfestival op zaterdagavond 9 september (19:00-23:30 uur) .

*de online kaartverkoop via events4christ sluit op vrijdag 8 september om 13:00 uur. Vanaf dat moment zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa!

Sing-in: De sing-in is op zondagmorgen 4 september om 11:00 uur en is gratis toegankelijk. Tijdens deze bijeenkomst is er wel een collecte.

 

Speel je mee met een volleybalteam?  Een team aanmelden kan tot 2 september. JE KAN HELAAS GEEN TEAM MEER AANMELDEN!

 

Belangrijke informatie voor bezoekers

Het terrein is op vrijdag 8 september om 13:00 uur geopend voor festivalbezoekers.

Je krijgt met je groep of team een veld aangewezen waar je zelf een plek mag uitzoeken. Je kan met je team allemaal bij elkaar staan. Als er mensen zijn die mee willen maar niet willen volleyballen kan dat natuurlijk ook.

Volleyballen is op zaterdag en zondag.

Het programma is op zondag 4 september om 16:00 uur afgelopen maar je bent nog de hele dag welkom op de camping.

Het parkeren is gratis en wordt ter plaatse aangegeven.