Muziek Festival

Muziekfestival

Volleyfest staat ook dit jaar weer bol van muziek en concerten. Met een ticket voor Volleyfest heb je toegang tot alle concerten op het terrein. Klik hier voor alle artiesten.

 

Kampvuurconcert We starten dit jaar weer op vrijdagavond met een sfeervol kampvuurconcert. Dit jaar treden G2Y en Heartbeat Worship op tijdens dit concert.

Muziekfestival De zaterdagavond is net als bij de eerdere edities het muzikale hoogtepunt van het festival. De hele avond treden bekende artiesten op. Ook dit jaar hebben we weer een buitenlandse acts zoals Crossfya (UK), Matt Hill (UK) en Har Megiddo (USA). Daarnaast kan je genieten van een optreden van De Rechtstaat en Roberto Rosso. Dit concert mag je niet missen!

Sing-in Op zondagmorgen is er om 11:00 uur weer een sing-in. De muziek wordt net als altijd verzorgt door de band Aftershock. Namens Compassion komt Gilbert Thera spreken. Samen met zijn vrouw Sharon Kips zal hij een paar liederen zingen.

Open podium  Op zaterdag 9 september is er tijdens het volleybaltoernooi een open podium. Hier krijgen beginnende artiesten de gelegeheid om zichzelf te profileren temidden van de bezoekers.  Aanmelden voor het open podium kan via info@volleyfest.nl. De Organisatie maakt een keuze uit de aanmeldingen.

OUD flyer poster voorkant 2017 A6.indd