Volleybal

VolleybalSite

Op zaterdag 16 juni wordt tijdens het festival een volleybaltoernooi georganiseerd voor alle leeftijden. Er is een volleybaltoernooi voor jongeren tot +/-20 jaar en een toernooi voor 18+ ers (volwassenen) . De winnaar van elk toernooi ontvangt een Volleyfest bokaal. Tijdens het toernooi zijn er verschillende activiteiten op het terrein.

Een team bestaat uit minstens 6 spelers. Je kan meedoen met het toernooi als je in het bezit bent van een festivalticket. De teamcaptain moet elk team opgeven middels deze link .  Ook als je niet meedoet aan het volleybaltoernooi ben je van harte welkom op het Festival. Als je een ticket koopt voor het festival heb je recht op deelname aan het volleybaltoernooi, bezoek aan het concert en het kamperen op het festivalterrein. Je bepaalt zelf waarvan je wel of niet gebruik maakt. Heb je geen team, geef je dan individueel op. Wij stellen namelijk een team samen uit individuele aanmelders.

Het volleybaltoernooi en festival zijn zeer geschikt voor:

-Jeugdgroepen
-Verenigingen
-Vriendengroepen
-Familie
-Sportteams
-Collega’s
-Klasgenoten
-Gezinnen enz.

Het speelschema wordt aan alle teams verstrekt en zijn op verschillende plekken op het terrein in te zien. Ook worden de wedstrijden over het terrein omgeroepen.

Voor alle andere tijden en het volledige programma van het evenement

Klik hier