Volleybal

VolleybalSite NM Met logo
Op zaterdag 16 juni wordt tijdens het festival door NEXT MOVE een volleybaltoernooi georganiseerd. Op zondag 17 juni worden de finales gespeeld.
Er is een toernooi op het gras voor teams van alle leeftijden. Hier speel je met 6 tegen 6. Er zijn twee niveaus: recreatie en gevorderden.
Daarnaast is er dit jaar voor het eerst ook een beachvolleybaltoernooi! Er zullen twee zandvelden zijn waarop 2×2 en 3×3 gespeeld wordt. Ook hierbij zijn twee niveau’s: laag (3×3) en hoog (2×2). Bij hoog is er ook onderscheid in mannen en vrouwen.
Wanneer je niet speelt kun je deelnemen aan andere programma onderdelen, zoals seminars en workshops. Je kan meedoen met het toernooi als je in het bezit bent van een festivalticket (hele weekend). De teamcaptain moet elk team opgeven middels deze link. Ook als je niet meedoet aan het volleybaltoernooi ben je van harte welkom op het Festival. Als je een ticket koopt voor het festival heb je recht op deelname aan het volleybaltoernooi, bezoek aan alle concerten en het kamperen op het festivalterrein. Je bepaalt zelf waarvan je wel of niet gebruik maakt.
Doe mee met je jeugdgroep, familieleden, vrienden of andere sportievelingen om mee te genieten van een sportief en muzikaal weekend!
Heb je geen team, geef je dan individueel op. Wij stellen een team samen met individuele spelers.
Team zwart wit logo